sinterklaas slaapt in bibliotheek haarle

Ook dit jaar komt Sint weer in Haarle op bezoek. En dat niet alleen! Hij heeft een prachtig slaapplekje gevonden. In ZINiN Bibliotheek Haarle wordt een mooi plekje ingericht waar Sinterklaas heerlijk kan slapen en uitrusten van zijn nachtelijke ritjes op het dak. Tijdens de intocht op zaterdag 21 november om 13.00 uur haalt Sint de sleutel op in de bibliotheek. Iedereen is van harte welkom om dan zijn mooie plekje te komen bekijken.

Maandag 30 november komen Sint en twee van zijn Pieten in de ZINiN Bibliotheek Haarle. Iedereen kan Sint dan de hand schudden. Een mooie kans om die mooie tekening te overhandigen of om Piet eindelijk die ene vraag te stellen die je altijd al in je gedachten had. Iedereen is van harte welkom van 18.30 – 19.30 uur. Natuurlijk hopen Sint en Piet weer veel kinderen, vaders , moeders, opa’s en oma’s te begroeten.

Meer informatie: (staging2.zininbibliotheek.nl)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.