Home / archiefcentraal / shantykoor stuwzangers klinken in het boskamp

shantykoor stuwzangers klinken in het boskamp

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar wordt op zondagmiddag 6 december weer gefeest bij ‘Het Boskamp’ aan de Sterrebosweg 2 tussen Heino en Dalfsen. Ook nu wordt deze middag muzikaal verzorgd door het Shantykoor ‘De Stuwzangers’ uit Vilsteren. Om 14.30 uur zijn de eerste klanken te horen onder leiding van Flip Jonkman uit Heino met instrumentale ondersteuning van drie accordeons, gitaar, saxofoon en drums.

Het aanbod van liederen is zeer gevarieerd. Na een instrumentale opening volgt eerst het ‘Stuwzangerslied’ welke geschreven is door Wim Grondhuis uit Raalte. Solisten zijn te horen in ‘Roll Allabama Roll’, ‘Junge komm bald wieder’, ‘Rum uit Jamaica’, ‘Sierra Madre’, ‘De oude man en de zee‘ en ‘de Woonboot’. Ook een echte Deutsche schlager als ‘Eine Insel aus Träumen geboren’ staat op het programma. Een succeslied van ‘de Stuwzangers’ is zeker wel ‘The Rose of Allendale’.

In totaal zijn er drie sessies te verwachten. Je hoeft geen entree te betalen, maar ze verwachten wel een gulle gave in de pet die rond gaat om de kosten te drukken. Wees op tijd, want vol = vol.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

ZWOLLE – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.