sfeervolle kerstmarkt in wapen van wesepe

In en om het Wapen van Wesepe wordt zaterdag 12 december een sfeervolle kerstmarkt gehouden van 16.00 tot 20.00 uur. Er is van alles te beleven en te koop. Zo zijn er prachtige kaarsen, kerststukken, kerstdecoratie, sierraden en nog veel meer leuke dingen. Voor de kinderen van 0 tot en met groep 8 is er een leuke kleurplatenwedstrijd met leuke prijsjes.

Om 17.30 uur is er een lampionnenoptocht door het dorp met de Kerstman voorop. Vanaf 17.00 uur zijn er lampions met stok en lichtje te koop op de markt. Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd. Er is gluhwein, Miens snackwagen, erwtensoep en hamburgers. Er worden loten verkocht waarmee mooie prijzen kunnen worden gewonnen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.