sdol pakt belangrijke punten

Zwinselman: ‘Wij waren de eerste helft voetballend zeker de betere ploeg. Zij moeten het hebben van veel opportunistisch voetbal. Ze hanteren veel de lange bal. De eerste vijf minuten was het even zoeken voor ons, maar daarna konden wij eindelijk eens rustig opbouwen. Normaal hebben wij daar met de betere tegenstanders wat moeite mee.’

Manderveen is volgens Zwinselman een lastige, fysieke ploeg om tegen te spelen. Zijn team bestaat veelal uit jonge spelers waardoor het lastig voetballen is tegen zulke tegenstanders. De Luttenbergers creëren niet echt kansen en gaan met 0-0 de kleedkamer in.

In de tweede helft heeft de scheidsrechter een grote rol in het verdere verloop van de wedstrijd. Zwinselman: ‘De scheidsrechter was een beetje de weg kwijt. Hij begon in het wilde weg kaarten te strooien. Het was soms niet duidelijk voor beide ploegen wie nu de vrije trap mocht nemen. Van beide kanten werd het veldspel er niet beter op en er werden steeds meer fysieke duels uitgevochten.’ Laat in de tweede helft zorgt het team van Zwinselman ervoor om de 0-1 binnen de schieten. Over het gehele spelbeeld bekeken ziet de SDOL trainer het als een verdiende overwinning.

Volgende week gaat SDOL wederom op zoek naar de drie punten bij s.v. Bornerbroek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.