Home / archiefcentraal / schoorsteenbrand in heeten snel geblust

schoorsteenbrand in heeten snel geblust

De brandweer is zaterdagavond uitgerukt na een schoorsteenbrandje aan de Holterweg in Heeten. Voorbijgangers zagen vonken uit de schoorsteen komen terwijl de bewoners niet thuis waren en de haard niet aan was.

De brand werd rond 21.00 uur gemeld, waarna de hulpdiensten snel ter plaatse waren. Ook zij constateerden dat er vonken uit de schoorsteenpijp kwamen, maar na controle bleek alles in orde. Waar de vonken dan vandaan kwamen is een raadsel.

Lees ook

Rick Evers: Wit rood wit

Ik heb het virus. Het is niet anders. Opgelopen tijdens Ajax tegen Cambuur Leeuwarden in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.