Home / archiefcentraal / schoonheidspraktijk in wijhes ijsselhuis

schoonheidspraktijk in wijhes ijsselhuis

Na bijna acht jaar een schoonheidspraktijk aan huis te hebben gehad vindt Karin Schoppink-Eshuis het tijd voor een nieuwe vestiging. In het zorgcentrum IJsselhuis in Wijhe wordt de nieuwe praktijk gevestigd. Naar aanleiding van deze verhuizing houdt ze een open dag, zodat iedereen de praktijk kan bekijken en Karin kan ontmoeten.

Om de dag goed te kunnen starten heeft ze de burgemeester van Wijhe uitgenodigd om de praktijk te openen. Belangstelling om te komen? Vrijdag 20 november van 17:00 tot 20:00 uur is de opening van de praktijk.

Lees ook

Herinrichting voorplein gemeentehuis Dalfsen van start

DALFSEN – De werkzaamheden aan het voorplein van het gemeentehuis van Dalfsen zijn op 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.