scheids in dubieuze rol nieuw heeten fc ulu spor

Sneller geeft ten eerste aan zeer tevreden te zijn over het spel van zijn team: ‘Ik ben trots op de ploeg zoals ze gespeeld hebben. Helaas voor ons komt Ulu Spor in de 15e minuut voor met 0-1. Waar de eerste dertig minuten eigenlijk gelijkwaardig waren. De tweede helft zakte Ulu Spor in en waren wij de bovenliggende partij.’ Sneller geeft aan dat beide ploegen op een positieve en sportieve manier aan het voetballen waren.

Helaas bleek de rol van de scheidsrechter van zeer grote invloed op het verder verloop van de wedstrijd: ‘Wanneer wij de aanvallers van Ulu Spor een paar meter buitenspel wisten te zetten, wilde de scheids dit gewoon niet zien. Gelukkig pakt onze keeper dan deze ballen, maar dit is zeer frustrerend voor de ploeg. Het leek alsof hij van het een op het andere moment omsloeg en alles in het voordeel van Ulu Spor floot.’

In de laatste minuut van de officiële speeltijd scoort Nieuw Heeten de 1-1. Harold Sneller: ‘Er volgt een lange bal vanuit de aftrap. De keeper vangt de bal op en zijn voorstopper maakt zich breed. De speler van Ulu Spor loopt als redmiddel tegen de voorstopper aan en laat zich vallen. Waardoor er een penalty wordt gegeven, waar dit eigenlijk niet mogelijk is, omdat de keeper de bal op de zestien opvangt.’

Sneller is hoorbaar boos en ontevreden over de besluiten van de scheidsrechter. ‘Ik vind als ploeg moet je het zelf doen, maar op deze manier wordt het ons gewoon onmogelijk gemaakt. We zijn gewoon zwaar benadeeld. Ik zou het zelfs dubieus willen noemen in deze situatie,’ aldus de trainer van s.v. Nieuw Heeten.

Volgende week zal Nieuw Heeten strijden om de punten in Bornerbroek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.