running club liederholthuis houdt den alerdinckloop

Running Club Liederholthuis (RCL98) houdt zaterdag 5 december de Den Alerdinckloop. De kinderloop (500m) start om 12:30 uur. Om 12:15 uur is de gezamenlijke warming-up. De jeugdloop (2.5km) start om 12:45 uur. De 5km loop Sallands Cross Circuit start om 13:10 uur en de 10km loop Sallands Cross Circuit begint om 14:00 uur.

De startplaats is Haverzate Den Alerdinck (Laag Zuthem/Heino). Het parcours loopt over onverharde (bos)paden in een mooie landelijke omgeving over het Landgoed De Colckhof en Haverzate Den Alerdinck. 

Inschrijven kan vanaf 12:00 uur in het Koetshuis tot vijf minuten voor de start. Inschrijfgeld bedraagt twee euro voor twee kilometer, zes euro voor de vijf en tien kilometer. Voor elke deelnemer is er een mooie verrassing. Inlichtingen bij Harry Kloppenberg 0572-393397. Voorinschrijving is zeer gewenst via staging2.rcl98.nl.

Deze loop maakt dele uit van het SCC. De opbrengst van de catering komt volledig ten goede aan de RHC. Info: staging2.redhorsecompany.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.