Home / archiefcentraal / ruige tocht door duursche waarden

ruige tocht door duursche waarden

Ga mee met de drie uur durende wandeling in de Duursche Waarden nabij Fortmond. Struin via het smalle wandelpad door het ooibos naar de steenfabriek en de uiterwaarden. De Staatsbosbeheer IJsselnatuurgids vertelt over de vogels en planten, maar ook over het ontstaan van het gebied. Maak kennis met maaimachines van het gebied: de Schotse hooglanders en Shetlandpony’s. Na afloop is er gelegenheid om bij te komen in het infocentrum IJssel Den Nul. 

De wandeling vindt plaats op zondag 15 november van 09:30 tot 12:30 uur. De kosten bedragen 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met twaalf jaar. Start vanaf de balie van het Infocentrum IJssel Den Nul aan de Rijksstraatweg 109 in Olst. Aanmelden kan bij buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl. Tel: 0548-612711. Spontaan meewandelen kan ook.

Tip: Trek waterdichte wandelschoenen of laarzen aan en neem een verrekijker en iets te eten en drinken mee voor onderweg.

Bijna elke maand organiseert Staatsbosbeheer een wandeling onder leiding van een Staatsbosbeheer IJsselnatuurgids. Kijk op www.staatsbosbeheer.nl voor activiteiten in uw regio. Kijk voor alle activiteiten van het Infocentrum IJssel Den Nul op www.infocentrumijssel.nl

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.