rohda verrast leden met schetsen nieuwbouw complex

Met verbijstering en bewondering hebben de leden van Rohda Raalte maandagavond de nieuwbouwplannen van het Rohdacomplex aanschouwd. Dat gebeurde in een stampvolle Rohdakantine, direct na de Algemene Ledenvergadering van de club. “De zaal was enorm positief verrast”, laat woordvoerder René te Wierik weten namens de club. “De mensen waren echt overrompeld door wat architecten Christian Heethaar en Frank van Rossum presenteerden. Vooral toen ze het beeld zagen hoe het complex, op het huidige terrein van zwembad Tijenraan, er uit moet komen te zien. Ze vonden het allemaal schitterend.”

Rohda wil in de toekomst, wanneer Nieuw Tijenraan (zwembad) op het huidige veld 9 staat, een compleet nieuw complex neerzetten aan de achterkant van de tribune. Nieuwsgierig naar de plannen? Morgenvroeg vind je de schetsen en een verhaal op staging2.sallandcentraal.nl en natuurlijk staat het deze week ook in de krant.

Ledenvergadering
127 leden kwamen maandagavond naar de kantine om alle ins- en outs van de club te horen. “Alles wat werd gepresenteerd, van de cijfers tot de nieuwbouw, werd met applaus ontvangen. Ook al kan het financieel beter. Alle leden zijn er van doordrongen dat we het samen moeten doen.”

Penningmeester Joep van den Enk: “Er zal de komende periode flink bezuinigd moeten worden en de broekriem zal moeten worden aangetrokken. Ook bij Rohda Raalte groeien de bomen niet tot de hemel. Daar waar er aan de lastenkant gesneden kan worden, wordt dit gedaan.” Ook werd er aangehaald dat Rohda-leden goed na moeten gaan denken over het vandalisme, wat de vereniging onnodig veel geld kost. Verder werd er een verzoek gedaan om voorzichtig met materialen om te gaan, zoals ballen, kleding en met name de doelen op de trainingsvelden en kunstgrasvelden,

Willy Marsman
De avond werd extra bijzonder voor Willy Marsman, die eerder al zijn taken als voorzitter van Stichting Voetbalpromotie Rohda Raalte had overgedragen aan Martijn Smit. Hij werd namelijk benoemd als Erevoorzitter van de stichting en werd flink in het zonnetje gezet en kreeg het verdiende applaus. “Willy Marsman had er de tijd niet meer voor en het is ook weer tijd voor wat nieuws. Hij blijft wel adviseur bij de club.”

Marsman gaf de zaal nog wel even zijn visie mee over hoe het volgens hem moet werken bij een voetbalvereniging als Rohda Raalte. “Ik hoop dat bij Rohda Raalte ook een keer dat gevoel ontstaat zoals bij het zaterdagvoetbal. Dat sponsoren zich echt betrokken voelen. Het moet niet alleen vanaf Rohda Raalte komen, maar ook vanaf de sponsoren. De samenwerking met alle sponsoren is prima, maar het betrokken gevoel ontbreekt nog wel eens bij sponsoren.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.