rohda raalte pakt winst in doelpuntrijk gevecht

Er waren maar liefst 6 doelpunten te bewonderen bij de wedstrijd tussen Achilles 1894 en Rohda Raalte. De gasten trokken hierbij aan het langste eind: 2-4. Bij rust was de stand nog 0-2. Door de overwinning behoudt Rohda haar 7e plek in de hoofdklasse C.

Binnen 15 minuten was het voor de eerste keer raak: 0-1 door Fabian Put. Amper een kwartier later stond het al 0-2 door een goal van Jolf Stel. Na een uur spelen werd het 1-3 door Lars Kamperman Leferink. De laatste treffer aan de kant van Raalte werd een kwartier voor tijd gescoord door Björn Zwikker:1-4. In het laatste deel van de wedstrijd kon Achilles wat terug doen door nog een keer te scoren.

Trainer Martin Drent van Rohda Raalte was niet bereikbaar voor commentaar.

Door de overwinning staat Rohda Raalte nu 7e met 19 punten. Volgende week ontvangt de ploeg van Drent Quick’20. De week erna speelt de ploeg op vrijdagavond om 20.00 uur tegen Schalkhaar voor de beker. 

 

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/IjKkOefvPdE”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.