Home / archiefcentraal / rohda raalte blameert zich in bekertoernooi

rohda raalte blameert zich in bekertoernooi

“Hier hadden we geen rekenschap mee gehouden. Ik waarschuwde voor onderschatting, maar uiteindelijk laten we ons gewoon overlopen”, aldus Rohda hoofdtrainer Martin Drent.

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en kwam vroeg aan de leiding. “Die goal was onze eerste, maar ook onze laatste kans van de eerste helft. Dan doe je toch echt iets verkeerd.”

De Schalkhaarders vochten zich nog voor rust terug in de wedstrijd en kwamen dankzij een binnengekopte corner op gelijke hoogte.

“In de rust hebben we besproken hoe we dit zouden herstellen, maar ook in de tweede helft misten we opnieuw de scherpte. Het was de scherpte die Schalkhaar wel toonde, en daarom hebben ze absoluut terecht gewonnen”, vertelde Drent na afloop.

Na de wedstrijd maakte de oefenmeester van de Raaltenaren duidelijk niet alleen de selectie, maar ook zichzelf de nederlaag kwalijk te nemen. “Je wint met elkaar, maar je verliest ook met elkaar. We gingen niet met volle concentratie het veld in, waardoor we de wedstrijd terecht verloren. We moeten ons met z’n allen diep schamen.”

[tweetwidget type=”single” query=”667809231307825152″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.