rohda e2 viert ongeslagen kampioenschap uitbundig

Rohda Raalte E2 is zaterdag ongeslagen kampioen geworden in de tweede klasse. Met een klinkende 0-10 zege op bezoek bij buurman SV Raalte werd dat kampioenschap in stijl behaald.

Van de voren leek het een simpele wedstrijd te worden voor Rohda, maar toch waren de jongens nog zenuwachtig. De wedstrijd liep echter zoals verwacht. Rohda kwam snel op voorsprong en er waren weer een paar aanvallen uit het boekje waaruit dan ook nog gescoord werd.

Bastiaan, die al een tijde geblesseerd is, wildetoch nog graag even meedoen in deze wedstijd en mocht nog even 10 minuten zijn kunsten laten zien. Ook keeper Niels mocht in de het laatste deel van de tweede helft nog even kijken als hij als spits nog kon scoren. Hij was er twee keer erg dichtbij, maar helaas.

Maarten nam het van Niels over en liet zien dat hij naast voetballen ook nog kan keepen. Topscoorder van de dag was Taha met vijf doelpunten.

Door de zege werd de E2 na 11 wedstrijden kampioen met 33 punten en een doelsaldo van 82 doelpunten voor en 9 tegen. Na de wedstrijd ontving het Rohda-team van SV Raalte E1 een hele mooie bos bloemen als felicitatie voor het kampioenschap. Een uiterst sportief gebaar.

Vervolgens werd alles uit de kast gehaald om er een mooie dag voor de jongens van te maken. Spandoeken waren gemaakt, kinderchampagne gehaald om de trainers en leider mee onder te spuiten en zelfs de Rohda Raalte-bus was als verrassing geregeld om de jongens met echt vervoer van het veld op te halen en weer terug te brengen naar het complex Rohda. De bus was binnenin helemaal versierd met rode en gele ballonnen, rood-gele vlaggetjes en Rohda-sjaaltjes. Met een grote omweg is luid toeterend door Raalte gereden. De jongens werden als helden onthaald bij de club en daar was het tijd voor de feestpatat, ranja en de huldiging. Hier kregen ze een mooie kampioensoorkonde en standaard.

’s Avonds was er als afsluiting van de dag nog geregeld dat de jongens en de leiding naar de wedstrijd FC Twente – Willem II zijn geweest. De wedstrijd bracht niet waar op gehoopt was, want FC Twente verloor met 1-3. Maar de jongens konden nadat ze pas om 23.50 uur thuis waren moe maar voldaan terugkijken op een geweldige dag. Nu op naar de eerste klasse in de tweede helft van het seizoen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.