rico harder gaat hard

Heinoër Rico Harder heeft zilver behaald bij het EK heren onder de 23 jaar. In januari van dit jaar is hij overgegaan van leeftijdscategorie junioren naar senioren. Rico hoopte dit jaar de aansluiting te kunnen vinden bij de senioren. Door verandering van gewichtsklasse (van onder de 81 kilogram naar onder de 90 kilogram) leek de doelstelling enigszins onhaalbaar. Echter was niets minder waar. 

Binnen een half jaar wist hij toch een Europaen Cup te winnen in Belgrado. Nu dus zilver op het EK. Rico wist zijn eerste drie partijen met goed technisch judo, vol met ippon, te winnen. Helaas ging de finale, na een klein foutje van Rico, met ippon verloren. Rico kan terugkijken op een prima wedstrijddag en een uitstekend seizoen. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.