remco been wint grote prijs van luttenberg

Remco Been heeft de Grote Prijs van Luttenberg gewonnen. De organisatie stuurde een verslag.

De laatste dag van de 5 dagen durende springwedstrijd voor paarden trok veel belangstelling. Er viel dan ook veel te beleven, voor zowel publiek als deelnemers tijdens de Nationale dag van GMB Jumping Indoor Luttenberg. Springwedstrijden voor 6 en 7 jarige paarden en parcoursen van 1.30 m., 1.35 m. en 1.40 m.

In de sfeervol aangeklede manege ‘de Luttenberg’ en veel meelevend publiek, zeker tijdens de laatste wedstrijd op de zaterdagavond om de Grote Prijs van Luttenberg. Lange tijd ging Sander Geerink met Casco (v. Cortendro) aan de leiding met een foutloos parcours in de snelle tijd van 0.38.97. Uiteindelijk werd deze combinatie derde en kon hij als winnaar feliciteren: Remco Been met VDL Holland v.d. Bisschop (v. Heartbreaker) die foutloos bleef in 0.,37.62. Tweede werd Mark Brunting met Eurohill’s Africa (v. Quidam) foutloos 0.38.44
Paardensportvereniging ‘de Heuvelruiters’ kan met voldoening terugkijken op dit belangrijke evenement.

Voor alle uitslagen: zie staging2.startlijsten.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.