regionale stations helpen minima gezinnen

Het Roalter Piraten Café en Railroad Studio Wijhe slaan de handen ineen. Zij gaan zich inzetten voor kinderen uit minima-gezinnen. Zij willen deze kinderen met Kerst iets extra’s te geven door middel van het organiseren van een ‘live sterren jukebox’. Tijdens de programma’s en op Facebook wordt er meer informatie vrijgegeven.

Om de inzameling meer kracht bij te zetten, hebben beide stations besloten om een speelgoedinzamelactie te organiseren tijdens de liveprogramma’s. Door een verzoekje aan te vragen, mag je de stations vertellen wat voor speelgoed je in de aanbieding hebt, om op deze manier je verzoekje letterlijk draaiende te krijgen. Het hoeven geen grote cadeaus te zijn; alles is welkom. Voor deze actie stellen beide stations een telefoonlijn open, waar je, als je wilt, live op de radio een verzoek kunt doen. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.