raul benitez 7 heeft nu ook dreads

Zijn vader liet het zestien jaar geleden doen en sinds dit weekend heeft ook Raul Benitez uit Raalte dreadlocks. Zijn lange haren werden in een drukbezochte SV Raalte kantine omgetoverd tot echte dreads. Hierbij werd wederom geld ingezameld voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation, waar men onderzoek doet naar een remedie tegen kanker, de ziekte waar Raul zijn moeder aan verloor.
Ook dit keer werd de kapster uit Amsterdam ingevlogen.

Na een 3,5 uur lange zit was het klaar en ging zijn lang gekoesterde wens in vervulling. Als soort van afterparty gaven DJ´s L-Vis en Spanjaard acte de presence in de Gouverneur, waar het tot in de kleine uurtjes erg gezellig was. Ook hier werd geld ingezameld voor het AVL. De totale opbrengst van de dag bedraagt ruim 750 euro. Dit werd mede mogelijk gemaakt door café de Gouverneur en SV Raalte. Het is de bedoeling hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.