Home / archiefcentraal / rapalje in hoftheater wordt zitconcert

rapalje in hoftheater wordt zitconcert

De band ‘Rapalje’ speelt op zaterdag 23 januari Ierse en Schotse folkmuziek tijdens hun concert in het HOFtheater. Aangezien er meer vraag is naar zitplaatsen heeft het HOFtheater besloten om aan de vraag van de bezoekers te voldoen. Daarom is besloten om van het sta-concert een zitconcert te maken. 

In de huidige tijd biedt Rapalje dapper weerstand aan de pop en rock met hun Ierse en Schotse folkmuziek.Gewapend met niets dan hun instrumenten en hun stemmen, trekt Rapalje 2000 jaar nadat de Kelten verdreven werden van het vasteland van Europa op strooptocht langs theaterzalen. De band voert de bezoekers mee op een muzikale reis door Schotse hooglanden, Ierse vlakten, taveernes en herbergen.

Er zijn extra zitplaatsen beschikbaar gekomen op de eerste ring en in het middengedeelte van de zaal. Kaarten kosten 19 euro en kunnen besteld worden via www.hofinsalland.nl of door te bellen naar 0572-361361. De voorstelling vindt plaats op zaterdag 23 januari om 20.15 uur in het HOFtheater. 

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.