rapalje in hoftheater wordt zitconcert

De band ‘Rapalje’ speelt op zaterdag 23 januari Ierse en Schotse folkmuziek tijdens hun concert in het HOFtheater. Aangezien er meer vraag is naar zitplaatsen heeft het HOFtheater besloten om aan de vraag van de bezoekers te voldoen. Daarom is besloten om van het sta-concert een zitconcert te maken. 

In de huidige tijd biedt Rapalje dapper weerstand aan de pop en rock met hun Ierse en Schotse folkmuziek.Gewapend met niets dan hun instrumenten en hun stemmen, trekt Rapalje 2000 jaar nadat de Kelten verdreven werden van het vasteland van Europa op strooptocht langs theaterzalen. De band voert de bezoekers mee op een muzikale reis door Schotse hooglanden, Ierse vlakten, taveernes en herbergen.

Er zijn extra zitplaatsen beschikbaar gekomen op de eerste ring en in het middengedeelte van de zaal. Kaarten kosten 19 euro en kunnen besteld worden via staging2.hofinsalland.nl of door te bellen naar 0572-361361. De voorstelling vindt plaats op zaterdag 23 januari om 20.15 uur in het HOFtheater. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.