raaltenaar frans rouwenhof wint vrijwilligerspublieksprijs

Frans Rouwenhoff uit Raalte heeft bij de uitreiking van de Overijsselse Vrijwilligersprijzen de publieksprijs in de wacht gesleept. Daarnaast werd hij derde in de race voor de titel Vrijwilliger van het Jaar 2015.

De Overijsselse Vrijwilligers Prijs kent naast de juryprijzen ook een publieksprijs. Op staging2.ovp2015.nl hebben de inwoners van Overijssel en daarbuiten een stem kunnen uitbrengen op hun eigen favoriet. Rouwenhoff won als individuele vrijwilliger de Publieksprijs met 385 stemmen en 10% van het totale aantal stemmen.

Frans heeft gezien zijn staat van dienst de prijs dikverdiend. Hij was onder meer 25 jaar voorzitter van handbalvereniging Kwiek, is bestuurslid van Ribs & Blues en was in 2004 Prins Carnaval bij de Stöppelkaters.

De organisatie van de Overijsselse vrijwilligersprijs is in handen van Arcon, in nauwe samenwerking met Sportservice Overijssel, Landschap Overijssel en Vrouwenplatform Carrée.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.