Home / archiefcentraal / raaltenaar ernstig gewond bij ongeluk

raaltenaar ernstig gewond bij ongeluk

Een 38-jarige man uit Raalte is dinsdagavond ernstig gewond geraakt bij een frontale botsing op de Raalterweg (N766) bij Diepenveen. De man kwam door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht en raakte daarbij een tegemoetkomende auto.

De man reed in de richting van Raalte en kwam volgens getuigen op de andere weghelft terecht. Daar reed een 72-jarige man uit Deventer. De auto’s raakten elkaar en de man uit Raalte raakte ernstig gewond. Zijn toestand is op dit moment nog onbekend. De inzittenden van de andere auto, de bestuurder en drie vrouwen van 67, 73 en 81 uit Deventer, zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Het team Verkeersongevallenanalyse van de politie heeft een onderzoek ingesteld.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.