raalte verliest wedstrijd in drie minuten

Het weer had een stormachtige werking op het team van v.v. Hoonhorst. Als een wervelwind ging het team van Bert Spies te keer op het veld. In de 2e minuut komt Hoonhorst al op 1-0 door een doelpunt vanuit een corner ingekopt door Enrique Jacobo Aburto. Trainer Jan Plagman van s.v. Raalte: ‘Er wordt meteen druk gezet wat we niet zouden doen. De afspraken worden dus niet nagekomen. De kleinste man van het veld weet te koppen vanuit de corner die wordt genomen door Hoonhorst. Dit is volgens mij al dode spel moment nummer tien die erin gaat. Het begint voor ons bijna een trauma te worden.’

Nog geen minuut later ligt de bal wederom in het net bij de s.v. Raalte keeper. Enrique Jacobo Aburto lobt de bal in de 3e minuut over de keeper en zorgt voor de 2-0. Trainer Bert Spies van v.v. Hoonhorst: ‘Voor rust waren wij de betere ploeg, maar dat hebben wij niet afgemaakt’. Plagman: ‘De eerste helft was van onze kant gewoon slecht, zwak en onder de maat en dan ga je domme fouten maken.’ Met 2-0 gingen beide teams de kleedkamer in.

In de tweede helft bleef het spelbeeld nagenoeg onveranderd. Beide trainers gaven aan dat Raalte iets meer druk kon zetten en hier en daar wat kansen wist te creëren. Plagman besloot achterin één op één te gaan voetballen en er een extra spits bij te zetten. Toch geeft Plagman toe dat zijn ploeg de gehele wedstrijd geen aanspraak mocht maken op de overwinning.

Bert Spies ziet zijn ploeg in de tweede helft wat verzwakken, maar ziet ook dat Raalte geen vuist kan maken tegenover zijn team. Spies: ‘Wij merkten dat Raalte niet echt een vuist kon maken. Ze kwamen niet echt voor onze goal. Dat heeft ook wel te maken met onze manier van voetballen. Dwingend vooruit voetballend, waardoor je wel de kansen creëert’.

S.v. Raalte staat komende zaterdagmiddag om 17:00u thuis tegenover Sparta Nijkerk 2 in de beker. Trainer Jan Plagman hoopt op veel publiek om zijn team aan te moedigen. Volgende week zondag heeft het team geen competitie wedstrijd. Op zondagmiddag 29 november zal Raalte FC Ulu Spor ontvangen op sportpark Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.