programma zevende kerstsamenzang bekend

Het wordt alweer de zevende keer dat de Kerstsamenzang wordt gehouden door mannenkoor ‘Salland Vocaal’ uit Raalte. Traditiegetrouw op 21 december. Het begint om 19.00 uur en eindigt uiterlijk om 21.00 uur. Ditmaal op een maandag, wederom in de Pauluskerk. Alle jaren is de kerk gevuld geweest met 600 tot 700 bezoekers die het prettig vinden om samen diverse kerstliederen te zingen. 

De samenzang wordt afgewisseld door diverse korte optredens van:
– Janny van der Sande en Pieter Naterop (solozang en gitaar)
– Palet (popkoor, Luttenberg)
– In Between (gemengd ‘jongerenkoor’ Raalte, Pauluskerk)
– Quatrommes (Raalte mannenkwartet a capella)
– Paul Beunders (orgel en piano)
– Mannenkoor Salland Vocaal
– Indy Boosveld (voorleeskampioene)
– Pastoraal medewerker Harry Bloo 

De rode draad blijft elk jaar een verrassing. Entree is gratis, maar er is wel een deurcollecte. De opbrengst is na aftrek van enkele kosten weer bestemd voor een goed doel. Dit jaar wordt dat ‘Samenloop voor Hoop’. Er is, zoals elk jaar, leuke buitenactiviteiten na afloop: kraampjes met oliebollen, glühwein en mooie verlichting. Meer info op staging2.kerstsamenzangraalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.