prins paul zot dat mot een dondermadeur geet nooit kapot

Oud prins Kappie de 1e werd uitgezwaaid en de nieuwe prins kwam onder veel kabaal en rook tevoorschijn uit de prinsenverwekmachine.

De nieuwe prins werkt als beheerstechnicus in het Deventer Ziekenhuis, is getrouwd met Natasja en trotse vader van twee dochters. Hij is altijd in voor een feestje en was er dan ook klaar voor om een keer prins carnaval te worden.

“Toen ik werd gevraagd, hoefde ik er dan ook niet lang over na te denken”. Prins Paul de 1e wordt in zijn werkzaamheden bijgestaan door de nieuwe jeugdprins: Prins Luuk (Gr. Koerkamp) die ook heel veel zin heeft in t komende carnaval.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.