prins olaf nieuwe prins van de diekschoevers

Om elf over elf was het dan zover, de nieuwe prins deed zijn intrede: prins Olaf de Eerste (Olaf KopsHagendoorn), de jongste prins in de 42- jarige geschiedenis van de Diekschoevers. Het geheim was wederom goed bewaard, slechts één persoon had de naam van de nieuwe prins geraden, waarmee hij 11 liter snert verdiende, beschikbaar gesteld door de Longhorn.

Olaf zal dit jaar regeren samen met jeugdprins Wout (Wout Grolleman), die zaterdagmiddag de scepter overnam van prins Leroy. De jeugd vermaakte zich prima tijdens een geweldige discomiddag in de residentie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.