Home / archiefcentraal / prins olaf nieuwe prins van de diekschoevers

prins olaf nieuwe prins van de diekschoevers

Om elf over elf was het dan zover, de nieuwe prins deed zijn intrede: prins Olaf de Eerste (Olaf KopsHagendoorn), de jongste prins in de 42- jarige geschiedenis van de Diekschoevers. Het geheim was wederom goed bewaard, slechts één persoon had de naam van de nieuwe prins geraden, waarmee hij 11 liter snert verdiende, beschikbaar gesteld door de Longhorn.

Olaf zal dit jaar regeren samen met jeugdprins Wout (Wout Grolleman), die zaterdagmiddag de scepter overnam van prins Leroy. De jeugd vermaakte zich prima tijdens een geweldige discomiddag in de residentie.

Lees ook

Rick Evers: Vacature

Als aanvulling voor ons team ‘broodbenodigdheden’ zijn wij per direct op zoek naar een prettig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.