prins and prinses voor de zwabberaars

De 45-jarige Kruitbosch is de 40e Prins der Zwabberaars en is een geboren en getogen Raaltenaar. Prins Dick 1e en Prinses Kathrin wonen sinds 2008 samen met hun zoons Julian (6) en Tim (3) in Wezenbach (Duitsland).

In het dagelijks leven is Prins Dick 1e zelfstandig ondernemer en is hij met z’n bedrijf gevestigd in Duitsland. De nieuwe Prins der Zwabberaars is zeer zeker geen onbekende binnen carnavalsvereniging de Zwabberaars. Hij heeft zijn sporen in de afgelopen twintig jaar dat hij lid is wel verdiend. Buiten de vereniging kent menig carnavalsliefhebber en -vierder hem als President van de vereniging, een rol die hij al vele jaren met veel passie en enthousiasme op zich neemt.

Het kunstje van de invulling van Prins Carnaval heeft Prins Dick 1e dus goed kunnen afkijken de afgelopen jaren. Doordat hij jarenlang over de schouder van de prins heeft mee kunnen kijken weet hij wat er van hem verwacht wordt tijdens het carnavalsfeest. Carnaval zit in het bloed bij de Prins Dick 1e en zijn familie. Zo was moeder Riek van Diepen jarenlang voorzitter van CV de Zwabberaars en momenteel erelid van de vereniging.

Prins Dick 1e is tevens al bijna zijn hele leven net zoals Prins Alex 1e verbonden aan SV Raalte. Eerst als speler, later als jeugdleider. Momenteel is Prins Dick 1e jeugdleider bij zijn zoon Julian bij SV Wenzenbach in Duitsland. De door en door luchtige hoogheid Prins Dick 1e regeert aankomend carnavalsjaar onder het motto ‘Wij zijn Zwabberaars’. Prins Dick 1e heeft zelfs samen met zanger Wimmie Bouma een eigen nummer opgenomen met dezelfde titel als zijn motto ‘Wij zijn Zwabberaars’.

De kop is eraf, het belooft weer een prachtig carnavalsfeest te worden aankomend jaar.

Meer foto's