praktijk voor huidverzorging alie geerts viert 20e verjaardag

Praktijk voor Huidverzorging Alie Geerts bestaat twintig jaar en daarom wordt er een open dag georganiseerd op 17 en 18 november. “Eigenlijk was de datum al in de zomer, maar dan zijn veel mensen op vakantie en daarna volgde Stöppelhaene waar ik oogstkoning was. Maar nu de rust is teruggekeerd is er tijd voor twee dagen waarop je gratis informatie kunt krijgen, jezelf kunt laten testen en zelf behandelingen kunt ondergaan, allemaal gratis”, laat Alie weten.

17 november staat geheel in het teken van DermaOXY zuurstofbehandelingen. “Een huid verbeterde behandeling waarbij je na één behandeling al een verbluffend resultaat ziet. Voor deze gratis behandeling moet je wel een afspraak maken, zodat we voldoende tijd voor je kunnen reserveren.”

Praktijk voor Huidverzorging Alie Geerts heeft natuurlijk meer te bieden. “18 november is er een vrije inloop waarin we je informeren over onze nieuwe make-uplijn. Het gaat om de honderd procent minerale make-up van Mineralogie. Een proefmake-up is dan mogelijk. Steeds meer allergieën ontstaan door ongewenste stoffen, zoals talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen. In plaats van het huidverouderingsproces te remmen, stimuleren ze het juist. Mineralogie is vrij van dergelijke stoffen. Wij zijn dan ook zeer blij dat we dit nu in huis hebben!”

“Ook willen we je deze dag kennis laten maken met onze bio-resonantietest. Een kort testje van enkel twee minuutjes waarbij we testen hoe het zit met jouw mineralen en vitaminen, tevens testen we de conditie van je huid.”

“Twee dagen, bol van de activiteiten en leuke aanbiedingen. Op 17 november vindt de open dag plaats van 14:00 tot 19:00 uur en op 18 november van 14:00 tot 18:00 uur. Meld je aan en loop vrij in en uit. Tot ziens op één of allebei de dagen.”

Je vindt Praktijk voor Huidverzorging Alie Geerts aan de Warmelo 1 in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.