paul albers prins carnaval in raalte

In een bomvolle De Leeren Lampe is vrijdagavond om precies 11 minuten over 11 Paul Albers gepresenteerd als Prins der Stöppelkaters 2015 – 2016. Paul Albers (56) is een geboren en getogen Raaltenaar. Albers is getrouwd met Marita Nijenkamp (uit Heeten) en samen hebben ze twee kinderen: Julia (20) en Tim (18). In het dagelijks leven is hij werkzaam in de ICT (Informatie, Communicatie, Technologie) bij Loyall ICT Group in Zwolle als projectleider / consultant.

Paul Albers is sinds 1993, het jaar dat zijn neef Wim Albers, Prins der Stöppelkaters was, actief binnen de Stöppelkaters. Hij was o.a. lid van de Raad van Elf, voorzitter van de Pr-commissie, bestuurslid en vicevoorzitter, lid van de Stöppelveldcommissie en lid van de Denktank. Tegenwoordig is hij actief lid van de Evenementencommissie (opbouw Stöppelhaene, Ribs & Blues, etc.). Ook is de nieuwbakken Door-, en doorluchtige Hoogheid, Prins Paul II, de auteur/samensteller van het digitale multimedia jubileumboek: 66 jaar Stöppelkaters.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.