partyservice van dam de cateraar die alles mogelijk maakt

Catering, partyverhuur, kerstbuffetten en een kookstudio, slijterij en wijnhandel. Bij Catering en Partyservice van Dam is alles mogelijk. Het familiebedrijf uit Heino, die ook cateringmogelijkheden biedt voor grotere groepen, geeft niet alleen een passende invulling aan het culinaire gedeelte, maar biedt ook het juiste entertainment met sfeervolle decors en aankleding geheel in stijl van jouw locatie.

“Wij staan bekend als ‘de Cateraar die alles mogelijk maakt’”, vertelt Winie namens het bedrijf. “Vanuit onze geoutilleerde keuken, waar het ambacht hoogtij viert, zijn wij van alle markten thuis. Onder ware bezieling en passie van onze chef-kok kunnen diverse gerechten gemaakt worden waarbij de gebruikte ingrediënten allemaal vers zijn. Op culinair gebied kun je bij ons terecht voor bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, vergaderlunches barbecues, hapjes van klassieke tot culinaire luxe hapjes, maar ook voor diverse soorten buffetten van stamppot tot zeer uitgebreid Europees.”

Om het feest compleet te maken kan Van Dam, naast het verzorgen van het culinaire gedeelte, ook jouw feest aankleden door op eigentijdse wijze en met oog voor detail aan al jouw wensen te voldoen. “Wij leveren alle materialen voor jouw familiefeest, bedrijfsparty of je eigen bruiloftsfeest om het een en ander professioneel aan te kleden. Van glaswerk, servies, tafels en stoelen tot een biertap en koffiezetapparatuur, Van Dam zorgt er voor. En natuurlijk ook voor alle soorten dranken. Wil je er ook bediening bij? Dan kan dat ook. Onze medewerk(st)ers zijn je graag van dienst om het in goede banen te leiden. Daarnaast kunnen wij diverse locaties aanbieden waar je terecht kunt om jouw feest tot een geweldige happening te maken, variërend van 20 tot 250 personen.”

Kookstudio
Kookstudio Heino heeft sinds 2004 een eigen kookstudio die plaats biedt voor gezelschappen van 10 tot 25 personen. Hier biedt Van Dam de mogelijkheid om te genieten van een feestelijk moment rondom het fornuis. “Een actieve, informele avond waarbij de gezelligheid hoog in het vaandel staat, voor bedrijven, vrijgezellenfeestjes, verenigingen en families. Het hele gezelschap bereidt een volledig menu, van voorgerecht tot en met dessert. Er kan een keuze gemaakt worden uit diverse themamenu’s van mediterraans, tapas, Grieks en Mexicaans tot Hollandse gerechten in een modern jasje. Na het bereiden van de maaltijd geniet je van je eigen kookkunsten, aan tafel in de sfeervolle ambiance van onze proefstudio.”

Voor vier uur lang genieten van een vier gangen themamenu, inclusief bier, wijn en frisdrank, betaal je 49 euro per persoon.

Kerstbuffetten
De weken voor kerst verzorgt Van Dam voor bedrijven weer de jaarlijkse kerstborrel. Dit kan zijn van luxe kersthapjes tot uitgebreide kerst (borrel)buffetten. Maar ook voor een gezellig kerstbuffet met de familie of vrienden kun je bij Van Dam terecht. “Voor Eerste Kerstdag kunnen de klanten weer de kerstbuffetten bestellen die afgehaald kunnen worden. Dit bestaat uit een koud en warm buffet vanaf tien personen te bestellen, waar je 15.95 euro per persoon voor betaalt. Ook kun je er salades en kersthapjes bijbestellen.” Tweede Kerstdag is Van Dam gesloten.

Slijterij
“Binnen ons bedrijf beschikken wij over een Slijterij met een groot assortiment dranken, waaronder meer dan tweehonderd soorten whisky’s . Reden dus om diverse whiskyproeverijen te houden. Ook zijn er diverse streekproducten te koop, waaronder de zeer bekende Heino’s Dambitter en de Heino’’s babbelaar.”

Wil je meer informatie over Catering en Partyservice van Dam, kom dan eens langs aan de Dorpsstraat 10 in Heino, bel 0572-391207, kijk op staging2.partyservicevandam.nl of staging2.samenlekkerkoken.nl. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. “Wij zijn altijd bereid dit in een persoonlijk onderhoud met u te bespreken.”

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.