overwetering zet aanval op koppositie in met ruime winst

In de derde klasse B gaat Overwetering vol goede moed de strijd om de koppositie. De ploeg van trainer Robert Slinkman, die als nummer 3 aan de wedstrijd begon, wist Warnsvelde Boys knap met 1-5 te verslaan. Daardoor komt zijn ploeg op slechts 1 punt achterstand van koploper Robur et Velocitas . Daarbij moet wel worden gezegd dat SV Colmschate, voor de wedstrijd nog de nummer 2, vandaag niet speelde in verband met slecht weer. In de komende weken speelt Overwetering tegen zowel Robur et Velocitas als SV Colmschate.

Slinkman was tevreden met de manier waarop zijn ploeg aan de wedstrijd begon: “Warnsveldse Boys is een goede ploeg die bijna alle wedstrijden tegen tegenstanders uit de top 5 punten pakte. We wisten dus dat we moesten inzakken en van daaruit onze kansen moesten pakken. Dat lukte goed en we kwamen al na een paar minuten op 0-1 door een goede goal. Daarna hadden we de controle en gaven we nauwelijks nog wat weg.”

Ook over de tweede helft is de trainer tevreden: “We creëerden genoeg kansen en maakten ook onze goals. Onder andere Remon Elshof en Bram de Gier scoorden nog”. De tweede helft werd echter overschaduwd door een zware enkelblessure van Ferdy van Breukelen. Hij is afgevoerd naar het ziekenhuis voor nadere controle.

Door de overwinning van Overwetering stijgt de spanning in de top van de klasse 3B. De top 5 ziet er als volgt uit:

PositieGespeeldPunten
1. Robur et Velocitas1022
2. Overwetering1021
3. SV Colmschate919
4. Epe1019
5. ZVV ’56918

 

Het programma van Overwetering voor tot de winterstop is als volgt:
21 november: Overwetering – Nieuwleusen (beker, tweede ronde)
29 november: Overwetering – Brummen (competitie, Brummen staat momenteel laatste)
6 december: Robur et Velocitas – Overwetering (competitie)
13 december: Overwetering – SV Colmschate (competitie

positie 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.