overwetering pakt derde positie na winst

In de 3e klasse B heeft Overwetering de derde positie overgenomen door met 2-0 te winnen van Columbia. Bij rust was het nog 0-0, de doelpunten werden na rust gescoord door Jelle Lucassen en Raymon Elshof. De overwinning betekend dat ze voor de 8e keer op rij ongeslagen zijn. Alleen de eerste wedstrijd ging verloren tegen Epe (1-0).

Nadat Overwetering de afgelopen tijd vooral ploegen uit de ‘brede middenmoot’ trof werd zondag de eerste echte test afgelegd. De ploeg van trainer Robert Slinkman overtuigde en wist terecht de winst te pakken. Toch is het opmerkelijk te noemen dat het team uit Olst al een aantal keer zonder gescoorde doelpunten de rust in gaat. “Waar dat precies aan ligt, weet ik niet”, aldus Slinkman. “We kunnen het onszelf wel makkelijker maken als we ook in de eerste helft de kansen gaan afmaken. We kunnen dan wat meer achterover leunen, maar nu moeten we ook in de tweede helft hard blijven werken”. Bovendien kent de selectie geen spelers die ongeveer 20 doelpunten per seizoen maken, maar wel veel die er tot nu toe 2 of 3 hebben gemaakt.

De derde plaats is conform de doelstelling die Slinkman aan het begin van het seizoen maakte. Sterker nog, de oefenmeester wil deze verder bijstellen. “Voor de start heb ik gezegd dat we best bij de eerste 5 kunnen komen. Maar nu we zo ver zijn wil ik toch minimaal 3e worden. Maar laat ons eerst maar lekker achter Robur et Velocitas (1e plek, red.) en Colmschate (2e, red.) aan hobbelen”.

Volgende week gaat Overwetering op bezoek bij Warnsveldse Boys.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.