overwetering eenvoudig door in beker

Overwetering begon goed aan de wedstrijd. Het was in de beginfase veel beter dan Nieuwleusen en in de tiende minuut leek de wedstrijd al een beslissende wending te krijgen. De keeper van Nieuwleusen haalde een doorgebroken speler van Overwetering neer en werd daarvoor terecht bestraft met een rode kaart. Bram de Haas schoot Overwetering vervolgens via de vrije trap op een 1-0 voorsprong.

Overwetering speelde vervolgens een gewonnen wedstrijd, zo vertelde trainer Robert Slinkman: “Na de rode kaart en de 1-0 was er niet echt meer sprake van een echte wedstrijd. Het was echter wel lastig om Nieuwleusen vervolgens los te spelen. Met een aanval invallers spelen we het netjes met 3-0 uit zonder echt in de problemen te zijn gekomen. De competitie is voor ons namelijk belangrijker”.

In de competitie treedt Overwetering volgende week aan tegen SP Brummen. Overwetering doet het ook in de competitie verdienstelijk en staat op een tweede plek in de zondag 3e klasse B met één punt achterstand op koploper Robur et Velocitas. Na de overwinning van vanmiddag is de ploeg uit Olst echter dus ook doorgedrongen tot de kwartfinales van de beker. Het kan dus nog een mooi seizoen worden voor de ploeg van Robert Slinkman.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.