opgelet in the attic festival heino is terug

Na een jaar overgeslagen te hebben wordt het ‘In The Attic Festival Heino’ weer gehouden. Nu Eetcafé Marktzicht onder leiding van Bianca van der Weide weer op volle toeren draait en Bianca ook snel had besloten om de samenwerking met in ‘In The Attic- team’ voort te zetten, gaat het team weer vliegend van start met de elfde editie van het festival, 28 november.

“Allereerst heeft het team besloten om terug te gaan naar het begin, de basis”, vertellen Christian Benjaminsen en Lennert Vos namens de organisatie. “We zijn ooit begonnen met één podium en later werden dat er twee. Nu willen we weer terug naar één plek om het ‘gedraai’ van mensen te voorkomen.

Om toch de vrijgekomen plek op te vullen komen we met iets nieuws, namelijk een “In The Attic- Snackcorner”, aldus Christian Benjaminsen. “Mensen kunnen hier een lekkere, warme snack bestellen, zonder de locatie te verlaten. De ervaring heeft ons geleerd, dat iedereen bij z’n drankje wel iets hartigs lust, maar niet naar buiten wil en zo kwamen we samen met Bianca op dit idee”, vult Lennert Vos aan.

Wederom is de organisatie erin geslaagd er een zeer gevarieerde muziekavond van te maken, waarin regionaal talent de boventoon voert. Dit is ook nog steeds één van de pijlers van het festival; het bieden van een podium voor talentvolle muzikanten en bands.
Een andere belangrijke pijler is dat de organisatie zich richt op een sfeervolle, gezellige en leervolle avond voor de bands. Dat het kleine, intieme en gratis festival nog steeds leeft, merkt de organisatie aan de hoeveelheid aanmeldingen die blijven binnenstromen uit heel het land.
Na een intensieve selectie zullen er op zaterdagavond 28 november de volgende optredens te zien zijn : Rinus, Hybrid Wolf,  Flying Madcaps, Blazing Hank and the Bluesbullets, The Schiw en Poke You Once. Het festival zal omstreeks 19.00 uur gaan starten tot ongeveer 01.00 uur.

“Verder is het festival, zoals gezegd, gratis te bezoeken doordat we geweldige sponsoren hebben die het festival willen dragen. Ook is er professioneel licht en geluid aanwezig. En wie weet komt Sinterklaas het festival ook nog vereren met een bezoekje?!”, aldus Lennert Vos.

Voor meer informatie over het festival; staging2.atticmusic.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.