onvrede bij ondernemers naast aanstaand azc

De ondernemers zijn vooral ontevreden over de situatie zoals die nu is. “Stel dat al die asielzoekers straks over het industrieterrrein naar bijvoorbeeld het centrum van Raalte wandelen. Dan krijg je honderden, duizenden verkeersbewegingen extra.” Daar is de wegstructuur van De Zegge niet op berekend, al helemaal niet met al die grote vrachtwagens op het industrieterrein.

Op het industrieterrein worden op dit moment overigens overal fietspaden aangelegd, omdat het verkeersbeeld ook zonder AZC al aan extra veiligheid toe was.

Een van de ondernemers wilde een bedrijfspand verhuren aan een sportschool en kreeg daar geen goedkeuring voor vanwege de extra verkeersbewegingen. Die laat zijn plan nu opnieuw indienen en kan zich niet voorstellen dat de gemeente dit argument nu nog staande houdt.

Ook willen de ondernemers meer beveiliging én meer straatverlichting in de buurt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.