omstanders bezorgen tandpastadieven in heino zure nasmaak

Bij de Albert Heijn in Heino zijn zaterdagmiddag twee winkeldieven in de kraag gevat. Met spontane hulp van een boel omstanders wist de politie na een achtervolging het tweetal aan te houden. Wat ze hadden gestolen? Tandpasta.

De dieven vluchtten na hun daad de winkel uit, waarna de achtervolging werd ingezet. Uiteindelijk werd één persoon in de omgeving van Het Wooldhuis gepakt door twee burgers. Een betrokken auto werd bij kruispunt Bos klemgereden door de politie.

De eigenaar van de supermarkt prijst de enorme betrokkenheid van zijn personeel, klanten en andere omstanders. “Zo is er spontaan een fiets aangeboden om de vluchtende dieven te pakken en is een personeelslid met de auto door Heino gereden. Wij zijn blij met al deze betrokken personen en zijn trots op deze Heinose vorm van saamhorigheid.”

Zoektocht naar helpers
De eigenaar is nu op zoek naar de behulpzame mensen om hen te bedanken. “Ben je de vrouw die achter de auto van de verdachte aan is gereden? Ben je de man die spontaan een fiets aan een personeelslid van ons meegaf? Ben je één van de twee heren die de dief in de kraag hebben gevat bij Het Wooldhuis? Neem dan contact met ons op. Laat jouw contactgegevens even achter bij de infobalie”, luidt de oproep.

“Wij zijn érg dankbaar voor alle personen die ons vandaag te hulp zijn geschoten. Hopelijk kunnen we de bovengenoemde personen in het zonnetje zetten.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.