omdat samen eten leuker is dan alleen

Landstede Welzijn Raalte laat mensen woensdag 9 december ‘samen eten’. Elke maand wordt er in samenwerking met Brasserie de Haenehof een gezamenlijke maaltijd verzorgd. “Eten brengt mensen bij elkaar. Nieuwe mensen inspireren en verbreden je wereld.”

Wil je graag samen met anderen eten, verassende ontmoetingen aangaan en mooie gesprekken voeren met, nu nog, onbekenden uit de buurt? Dan ben je van harte welkom om aan te schuiven. Kosten voor de maaltijd bedragen tien euro exclusief drankjes en nagerecht. Opgeven kan tot en met woensdag 2 december bij Landstede Welzijn Raalte, via 06 – 53 96 21 31 of via e-mailadres sischuurman@landstede.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.