Home / archiefcentraal / obs peperhof blijft gezond bezig

obs peperhof blijft gezond bezig

Ook dit jaar doet OBS De Peperhof weer mee met het EU schoolfruit. EU schoolfruit stimuleert kinderen samen fruit en groente te eten in de klas. De kinderen krijgen 21 weken lang, drie keer per week fruit aangeboden om zo een gezonde levensstijl te promoten.
Bij de start van het EU schoolfruit hebben alle kinderen namens de oudervereniging een dopperfles gekregen. Zo willen we samen met de kinderen aan een beter milieu werken. Wij hopen door het gebruik van de dopperflessen minder afval te hebben. Op deze manier blijft OBS De Peperhof een gezonde school voor de kinderen en de omgeving.

Lees ook

BurgerBelangen wil snel extra seniorenwoningen bij Wooldhuis

HEINO – Maak snelheid met het bouwen van extra seniorenwoningen bij Het Wooldhuis. Deze oproep …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.