nieuwe kruidvat heino opent volgende week

Kruidvat opent op woensdag 11 november haar nieuwe winkel aan de Marktstraat 6 in Heino. De winkel was voorheen gevestigd aan de Dorpsstraat 25. Het nieuwe filiaal biedt het vertrouwde voordeel in een eigentijds en toegankelijk jasje. Zo kunnen klanten makkelijk hun weg vinden dankzij de overzichtelijke presentatie van de producten, staan er iedere week verrassende aanbiedingen op het programma en biedt de winkel een uitgebreid assortiment Kruidvat eigen merk producten.

Winkelmanager Marijke Oosterhuis is trots op haar nieuwe winkel. “Ik ben ontzettend blij met het resultaat! De winkel heeft een frisse moderne uitstraling en een overzichtelijke indeling. Zo vinden klanten snel wat zij zoeken. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Heino en omgeving van harte uit om dit zelf te komen ontdekken en een kijkje te nemen aan de Marktstraat!”, aldus Oosterhuis.

In de nieuwe winkel worden producten en aanbiedingen zo gepresenteerd dat klanten intuïtief vinden wat zij zoeken. De logica van de klant is bij de presentatie van de ruime hoeveelheid producten het uitgangspunt. Naast de haarstylingproducten en shampoo staan nu bijvoorbeeld ook de föhns gepresenteerd. De babyproducten staan achter in de winkel, zodat (aanstaande) moeders in alle rust het assortiment kunnen bekijken. In het hart van de winkel worden de wekelijkse acties en aanbiedingen gepresenteerd. De opstelling met meerdere kassa’s naast elkaar zorgt ervoor dat wachttijden tot een minimum beperkt blijven. Ten slotte kunnen klanten van Kruidvat Heino met hun Jouw extravoordeelkaart profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.