nieuw swaenewoerd krijgt vorm

Het huidige verzorgingshuis Swaenewoerd is medio 2016 verleden tijd en dus wordt er keihard gewerkt aan het nieuwe onderkomen. Vorige week mochten de bewoners en mantelzorgers van Swaenewoerd hun nieuwe appartement bezichtigen. De eerste vleugel is uitgepakt door de aannemer. “Je kunt nu goed zien hoe het gebouw eruit komt te zien aan de buitenkant”, vertelt locatiemanager Cootje Fiks enthousiast. “Duidelijk zichtbaar wordt ook de eigen ingang van het nieuwe Swaenewoerd.”

Alle zorgappartementen beschikken over een keuken, badkamer met toilet en een aparte slaapkamer. Daarnaast is er een gemeenschappelijke huiskamer, waar activiteiten gaan plaatsvinden. Begin januari zullen de eerste veertien zorgappartementen en twee serviceappartementen worden opgeleverd. Daarna wordt gestart met fase 2 van de renovatie, het middenstuk van Swaenewoerd.

De zorgappartementen zijn bedoeld voor mensen met een CIZ-verblijfsindicatie, geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden bij het Klantkompas van Zorggroep Raalte. Het Klantkompas is te bereiken op 0572-744050 tussen 9:00 tot 13:00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar info@zorggroepraalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.