nieuw heeten verliest in kort tijdbestek wedstrijd tegen voorwaarts handbal

Nieuw Heeten heeft dit weekend niet kunnen winnen van Voorwaarts. De ploeg uit Twello was met 30-41 te sterk voor de thuisploeg.

 

Egon Floors van Nieuw Heeten beschreef de wedstrijd als volg:

“Beide ploegen bleken gewaagd aan elkaar en wilden allebei het snelle spel spelen, gezien de uitslag is dat ook goed gelukt. Nieuw Heeten trok met 30-41 nederlaag echter wel aan het kortste eind. In de eerste helft waren de ploegen druk bezig om elkaar bezig te houden. Het tempo in deze helft lag hoog aan beide kanten. De ploegen scoorden dan ook om en om. Halverwege de eerste helft leek Voorwaarts de wedstrijd naar zich toe te trekken en liepen uit naar een 14-18 voorsprong in de 27e minuut. Nieuw Heeten was echter niet van plan om al voor de thee de wedstrijd te verliezen en schakelde een versnelling bij en wisten vlak voor de pauze de 17-18 op het bord te zetten en met deze stand ook de kleedkamers op te zoeken.
Na de pauze was het Ilse Bouman die met een goed schot de gelijkmaker liet aantekenen. Ook de eerste 20 minuten van de tweede helft ontliepen beide ploegen elkaar niet veel. De tussenstanden waren echter wel steeds in het voordeel van de gasten, Nieuw Heeten liet Voorwaarst echter nooit verder weglopen dan 3 doelpunten. Ook had de thuisploeg genoeg kansen om op gelijke hoogte te komen. Helaas werden er hiervan net iets teveel gemist. In de 49e minuut viel de beslissing in de wedstrijd. Nieuw Heeten leed 5 keer op rij balverlies en kreeg in de omschakeling even zoveel doelpunten om de oren dat betekende in de 54e minuut een 27-34 achterstand die niet meer achterhaald kon worden. De gasten wilden meer en schakelden bij waar bij de thuisploeg de krachten inmiddels aan het wegvloeien waren. Bij de stand van 30-41 floten de heren in het zwart af en was er een terechte, wel wat geflatteerde, overwinning voor Voorwaarts.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.