niet alleen niels geusebroek zet hoftheater op de kop

Het HOFtheater opent de deuren op donderdag 19 november voor singer-songwriter Niels Geusebroek. Voor deze voorstelling geld een wachtlijst. Op zaterdag 21 november bespeeld mimespeler Eric Koller de theaterzaal. Hij toert dit najaar nog in Nederland, voordat hij voor minsten twee jaar naar het wereldberoemde circus Cirque du Soleil in Amerika vertrekt. 

Niels Geusebroek – Here I am
Met zijn show ‘Here Am I’ staat singer-songwriter Niels Geusebroek donderdag 19 november in het HOFtheater. In de voorstelling geeft Niels het publiek een kijkje in zijn muzikale leven aan de hand van ingetogen gespeelde liedjes. In de twintig jaar waarin de artiest actief is was hij de zanger van de band ‘Silkstone’, deed hij mee aan ‘The Voice of Holland’ en had hij de hits ‘Year of Summer’ en ‘Streets of Hearts’ en niet te vergeten de nummer één hit ‘Take Your Time Girl’.  Anekdotes over deze langlopende carrière, vanaf het muzikale begin op de middelbare school tot aan gisteren, zorgen voor een intieme en eerlijke voorstelling 

Deze voorstelling vindt plaats op donderdag 19 november om 20.15 uur in het HOFtheater. Voor deze voorstelling geldt een wachtlijst.

Eric Koller – Koller blijft thuis
Eric Koller speelt op zaterdag 21 november zijn autobiografische voorstelling ‘Koller blijft thuis’. De gebarenkunstenaar vertelt zelf over zijn voorstelling: “Voor mij zit de uitdaging erin om een verhaal dat vanuit bewoording en taal ontstaan is om te zetten in een zo woordeloos mogelijke voorstelling”. In zijn huidige voorstelling wacht Eric op een van de belangrijkste telefoontjes uit zijn leven; namelijk die over zijn sollicitatie bij Cirque de Soleil. Tijdens het wachten stelt de mimespeler zijn parkiet voor, probeert hij koffie te drinken met het publiek en samen met hen naar een natuurdocumentaire te kijken. Tussendoor wisselt Eric af met een workshop degenslikken en een jongleursact in slowmotion.In mei van dit jaar is Eric daadwerkelijk gecontracteerd voor een rol als clown in de nieuwste reizende show van het theatrale wereldcircus Cirque du Soleil. Maar gelukkig speelt hij eerst nog zijn eigen voorstelling in Nederland, o.a. in het HOFtheater!

Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 21 november om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten twintig euro.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.