muziek komedie en preview neuf in hoftheater

Het weekend van 5 tot en met 8 november is het HOFtheater drukbezet. Oude rot in het vak Rob de Nijs brengt zijn nummers ten gehore op donderdag 5 november. Op vrijdagavond 6 november staat onder meer Bastiaan Ragas op het toneel in de romantische komedie ‘Zij is de Baas’. Tangarine laat op zaterdag 7 november twee keer van zich horen; om 16.30 uur geeft de muzikale tweeling een preview in Grand Cafe Neuf in Raalte, waarna ze om 20.15 uur voor een volledig optreden het podium van het HOFtheater beklimmen. Het weekend behoudt zijn muzikale tintje op zondagmiddag 8 november. Dan sluit Alderliefste af met hun Franse chansons.   

Rob de Nijs – Liefde Voor Altijd
Rob de Nijs plundert op donderdag 5 november in het HOFtheater vakkundig zijn kast met muzikaal repertoir. De arrangementen zijn tot op het bot uitgekleed om in de intieme theaterzaal ten gehore gebracht te worden onder begeleiding van drie rasmuzikanten. Voorafgaand aan de voorstelling, in de pauze en na afloop van de voorstelling speelt de band  ‘TOEDUS’ in de foyer. Deze voorstelling vindt plaats op donderdag 5 november om 20.15 uur in het HOFtheater. Voor deze voorstelling geldt een wachtlijst.

Bastiaan Ragas, Anne-Marie Jung en Lieneke Le Roux – Zij is de Baas
Op vrijdag 6 november spelen Bastiaan Ragas, Anne-Marie Jung en Lieneke le Roux in het HOFtheater het theaterstuk  ‘Zij is de Baas!’. In deze voorstelling wordt Bas, de helft van een mega-ambitieus koppel, ontslagen. Hoe aantrekkelijk is een man die thuis op de bank zit? Dan valt hij als een blok voor een sterke oudere vrouw. ‘Zij is de baas’! gaat over liefde, ambitie, leeftijd, seks en veel gestuntel en is geschreven door Marjolein Beumer, dé schrijfster van de succesvolle film Soof. Deze romantische komedie staat garant voor onvergetelijk mooie hits en botte grappen.

Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 6 november om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten 25,00 euro.

Tangarine – In Stereo
De muzikale eeneiigge tweeling Tangarine (in 2013/2014 huisband van De Wereld Draait Door) brengt zijn nummers ten gehore op zaterdag 7 november in het HOFtheater. Op de plaat klinken ze prachtig, maar in het theater is Tangarine pas écht een belevenis. Tijdens de voorstelling wisselen Arnout en Sander grappige en ontroerende anekdotes over het leven als tweeling af met intieme en uitbundige liedjes. Voordat Tangarine in het HOFtheater staat, geven ze ‘s middags een gratis preview in Grand Cafe Neuf in Raalte om 16.30 uur. Een leuke mogelijkheid om onder het genot van een drankje vast kennis met ze te maken!

Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 7 november om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten 19,00 euro.

Alderliefste – 20 jaar Alderliefste
Het HOFtheater hult zich op zondagmiddag 8 november in Franse sferen met de muziek van Alderliefste. Vorig jaar bestond de band twintig jaar en verscheen hun derde cd ‘Trois’ vol zelfgeschreven Franse en Nederlandse powerchansons. Het album beschrijft de geschiedenis van de band en in het theater wordt dit met het publiek gedeeld. Na afloop van de voorstelling speelt Alderliefste in de foyer een aantal akoestische nummers onder het genot van een hapje en een drankje.

Deze voorstelling vindt plaats op zondag 8 november om 15.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten 20,00 euro.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf een half uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.