moonlight shoppen en kaartjes the passion in een

Koop tijdens het Moonlight Shoppen in gemeenschapscentrum Elckerlyc, op 11 december van 18.00 tot 21.00 uur, kaartjes in de voorverkoop voor ‘The Passion’ in Luttenberg op 24 maart. Met eigentijdse muziek, gezongen en gespeeld door alle koren en orkesten die Luttenberg rijk is, wordt het lijdensverhaal van Jezus Christus opnieuw uitgevoerd.

De apostelen worden vertolkt door Luttenbergse acteurs. De zandtovenaar, Gert van der Vijver, is ook weten te strikken en er doet zelfs een dj uit Luttenberg mee aan de uitvoering. De leden van jeugdgroep ‘Aksie’ nemen deze dag het kruis dragen op zich. In de voorverkoop kosten de kaartjes 10 euro. Tijdens de opvoering in sporthal de Achterberg kosten de kaartjes 12,50 euro.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.