moelker met bijl in nicolaaskerk

Ronald Moelker en Niels Bijl verrassen tijdens hun programma ‘De Ontmoeting’ in de komende Nicolaasconcert op 22 november het publiek met een niet-alledaagse combinatie op blokfluit en saxofoon.

Het krachtige en hedendaagse geluid van de Eagle blokfluit ontmoet de klanken van de saxofoon. Bijvoorbeeld in een instrumentale dans uit het veertiende eeuwse Engeland. Daarnaast brengen de musici onder andere werken ten gehore van Francois Couperin, Johann Sebastian Bach en meer recent: Charles Koechlin.

22 november 2015 om 15.00 uur begint het concert. Om 14:30 uur gaan de deuren open. De locatie is de Nicolaaskerk in Wesepe. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur of via staging2.denicolaasconcerten.nl. Entree bedraagt 12,50 euro, inclusief consumptie. Kinderen jonger dan twaalf jaar mogen gratis komen kijken en luisteren. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.