meer informatie over n35 traject haarle nijverdal

Er vindt in Haarle een informatiebijeenkomst plaats over de N35, traject Haarle, Molenweg – Nijverdal (parallelwegen en oversteek). Graag nodigt de raad van de gemeente Hellendoorn betrokkenen en andere belangstellenden uit om deze bijeenkomst bij te wonen die plaats vindt op dinsdagavond 24 november in Sportorant, Veldkampsweide 1 in Haarle. De inloop is vanaf 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur.

De gemeenteraad van Hellendoorn organiseert de bijeenkomst om meer inzicht te geven aan raadsleden, inwoners en andere betrokkenen over het proces tot dusver, inzicht te bieden in de varianten die aan de orde zijn geweest en om te informeren over het vervolgproces. Ook geven we op verzoek van Plaatselijk Belang Haarle deze avond de gelegenheid om de variant die zij hebben ontwikkeld toe te lichten.

Verkeersveiligheidsknelpunten N35
Om de verkeersveiligheid op de N35 tussen Wijthmen en Nijverdal te vergroten, is een overeenkomst tussen verschillende partijen opgesteld. Hierbij is een lijst met maatregelen opgenomen die door, of onder regie van Rijkswaterstaat worden uitgevoerd. Onderdeel daarvan is het traject Molenweg – Nijverdal. De gemeente Hellendoorn zal dit uitvoeren onder regie van Rijkswaterstaat. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.