marienheem heeft geen kind aan manderveen

Mariëmheem trainer Brinkman zag na de eerste minuut al dat zijn ploeg dit moest gaan winnen. Brinkman: ‘Manderveen probeerde ten opzichte van vorig jaar nog enigszins te voetballen. Destijds was het eigenlijk met elf man alleen maar verdedigen. Ze deelden hierdoor vandaag nog wat kleine speldenprikjes uit, maar dat was dan ook het enige’. Na veertien minuten werd Jesper Vloedgraven door een verdediger van Manderveen onderuit gemaaid wat terecht tot een penalty voor de Mariënhemers leidde. Randy Bloeme mocht voor zijn team achter de bal gaan staan en schoot de 0-1 binnen. Dit bleek ook de ruststand te zijn.

In de rust heeft trainer Brinkman aangegeven dat zijn ploeg toch wel snel de 0-2 zou moeten maken. ‘Als wij na rust snel de 0-2 maken dan is het klaar en dat gebeurde gelukkig ook. Jesper Vloedgraven schiet in de 50e minuut de 0-2 binnen’, aldus Brinkman, ‘Na de 0-2 kregen wij eigenlijk kans op kans. Vrij vlot maken wij dan ook de 0-3 wat ook de einduitslag is’. Gezien de kansen had het echter volgens Brinkman ook 0-7 kunnen zijn. De beste man aan Manderveense kant was dan ook volgens hem de keeper die een aantal goede reddingen verrichtte voor zijn ploeg.

Volgende week speelt s.v. Mariënheem thuis tegen het zeer sterke v.v. Hoonhorst dat momenteel tweede staat in de Vijfde klasse A. Het zal een hele kluif worden voor de ploeg uit Mariënheem, maar Sander Brinkman is vol vertrouwen en geeft uiteraard aan voor de drie volle punten te zullen gaan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.