Home / archiefcentraal / leuke familiefilm in de haere

leuke familiefilm in de haere

In de bioscoop van de Haere wordt zaterdag 14 november om 14:00 uur een leuke familiefilm vertoond. ‘Flits en Het Magische Huis’ wordt deze dag gedraaid. In deze film raakt de jonge kat Flits zijn familie kwijt. Op zoek naar een schuilplaats belandt hij in het mysterieuze landhuis van de gepensioneerde goochelaar Laurens. Het huis wordt bewoond door pratende dieren en robotjes met ongelooflijke talenten. Wanneer Laurens in het ziekenhuis belandt, probeert zijn neef het huis te verkopen. Iedereen in het huis probeert dat tegen te gaan. Ze bedenken een plan om potentiële kopers af te schrikken. Ze toveren hun huis om tot spookhuis met Flits als geheime wapen.

Het is een leuke film vol humor, die geschikt is voor kinderen vanaf zes jaar. De film begint om 14:00 uur en kost vier euro inclusief ranja en popcorn.

 

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.