lemelerveld wint opnieuw nu van heeten

Na de 3-0 overwinning van vorige week heeft Lemelerveld opnieuw de winst gepakt. Heeten werd namelijk met 2-1 verslagen, na een ruststand van 0-0.

In de wedstrijd tussen de nummers 9 en 10 van de ranglijst was Lemelerveld grotendeels de betere partij. “Heeten kon alleen gevaarlijk worden op momenten dat wij de fout in gingen, maar gelukkig maakten we die nauwelijks”, aldus assistent-trainer Richard Smit van Lemelerveld. “We waren niet top, en het was ook zeker niet zo goed als vorige week. Maar behalve de penalty in de blessuretijd hebben we geen kans weggegeven, dus in principe hebben we het goed gedaan. We hadden onszelf wel eerder moeten belonen”. De doelpunten van Lemelerveld werden beiden gescoord door Jordy Lugtenberg. Trainer Alex Booij van Heeten was niet bereikbaar voor commentaar.

Door de overwinning komt Lemelerveld op de 8e plaats te staan met 12 punten. Volgende week spelen zij uit tegen Vaassen dat op de 9e plek staat. Heeten staat nu 11e met 8 punten en speelt aankomende zondag uit tegen nr.6 Columbia.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.