lemelerveld lijdt teleurstellende nederlaag

In de derde klasse B heeft Lemelerveld een teleurstellende nederlaag geleden in de uitwedstrijd tegen Vaassen: 3-1.

Volgens trainer Edwin Duim van Lemelerveld was zijn elftal in de eerste helft de bovenliggende partij. “We krijgen genoeg kansen en moeten gewoon op voorsprong komen. Bij rust was het echter nog 0-0 maar toch was ik tevreden over het spel dat we lieten zien”.

In de tweede helft speelde Vaassen met 10 man achter de bal en loerde ze op de counter. Volgens Duim is Lemelerveld niet goed met die situatie om gegaan. “Achterin speelden we de bal te vaak niet goed in, waardoor je Vaassen de mogelijkheid geeft om te scoren”. Dat gebeurde dan ook in de 55e en 60e minuut van de wedstrijd:2-0. Een kwartier voor tijd brengt Job Heerink de 2-1 op het bord en is er weer hoop voor Lemelerveld. Vaassen besliste de wedstrijd echter enkele minuten later door de 3-1 te scoren.

Op de vraag wat de trainer gaat doen in de voorbereiding op de volgende wedstrijd, moet hij het antwoord schuldig blijven. Duim: “Ik ben nog herstellende van een heupoperatie en zal de komende week dus niet aanwezig zijn bij de trainingen”. Ook komt het naderende afscheid van de trainer nog even ter sprake. “Na 4 jaar bij Lemelerveld is het mooi geweest. Ik hoop bij een nieuwe club hetzelfde te kunnen neerzetten als wat ik hier heb gedaan”.

De volgende wedstrijd speelt Lemelerveld op 29 november thuis tegen Heerde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.