lemelerveld komt niet in problemen tegen beekbergen

In de 3e klasse B heeft Lemelerveld uitstekende zaken gedaan. Na 2 gelijke spelen op een rij (3-3 tegen Epe en 1-1 tegen Albatross) werd zondag Beekbergen met 3-0 verslagen. Omdat er ongeveer een maand geleden ook al werd gewonnen van Brummen (1-0), is de ploeg van trainer Edwin Duim al vier wedstrijden ongeslagen.

De oefenmeester was na afloop een tevreden man. “Ik kan mijn team niets verwijten. Zeker in de eerste helft scoren we 2 prima doelpunten via de linkerkant. We creëerden genoeg kansen om een nog hogere score te behalen. Alleen laat de 3-0 te lang op zich wachten”. De doelpunten in de eerste helf kwamen op naam van Stijn Kogelman en Nick Neppelenbroek. In de slotminuut van de tweede helft maakte Sven Kruger de laatste goal: 3-0.

Door de overwinning komt de ploeg van Duim op de 9e positie te staan met 9 punten. Volgende week liggen er kansen om dat aantal uit te breiden, als Heeten op bezoek komt. Heeten staat momenteel op de 10e plek met 1 punt minder dan Lemelerveld

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.