lemelerveld het gelukkigst na bizarre slotfase

Een doelpunt in de laatste minuut heeft er voor gezorgd dat Lemelerveld thuis met 2-1 van Heerde heeft gewonnen. Het was voor de ploeg van trainer Edwin Duim al de derde thuisoverwinning op een rij. Hierdoor komt zijn elftal op een totaal van 15 punten te staan, die recht geeft op de 7e positie in klasse 3B.

Duim was tevreden over het spel van zijn ploeg in de eerste helft. “We hadden vanaf het begin de overhand en creëerden een aantal goede schietkansen. Heerde concentreerde zich alleen maar op de snelle uitvallen”. Vlak na de rust kwam de thuisploeg op 1-0 door een doelpunt van Jeroen Exel, die zelf de aanval opzette. In het restant van de wedstrijd werden de weersomstandigheden slechter, wat het voetbal niet ten goede kwam. Duim: “De wind stond dwars over het veld en het gras werd steeds meer omgeploegd. Daardoor leek het soms meer op vechtvoetbal”. Heerde durfde steeds meer risico te nemen en kwam 4 minuten voor het einde op 1-1. “Even daarvoor had onze keeper een strafschop tegengehouden die was toegekend na een handsbal”, aldus de oefenmeester. “Wij zaten nog in de euforie en dan valt de 1-1, dat mag ons niet gebeuren. Ik moet de ploeg wel een compliment maken hoe we het daarna hebben opgepakt, want 3 minuten later was het 2-1 voor ons”.

Tot de winterstop speelt Lemelerveld nog uit tegen Warnsveldse Boys (op 6 december) en thuis tegen Columbia (13 december). Edwin Duim durfde nog geen voorspelling te geven over deze twee wedstrijden. “We zijn daarbij afhankelijk van allerlei factoren. Laten we hopen dat niemand geblesseerd raakt, maar we hopen dat we 6 punten pakken”.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.